Aprovats els projectes de construcció de les llars d’infants municipals del Temple i Ferreries

La junta de govern local de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat els projectes dels dos edificis i resta pendent que Educació concedeixi el finançament

La junta de govern local de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat els projectes de construcció de les dues llars d’infants municipals previstes als barris del Temple i Ferreries. Uns projectes que ara estan en fase d’exposició pública i si no es presenten al·legacions quedaran aprovats de manera definitiva. D’altra banda, l’Ajuntament està pendent de la resolució del departament d’Educació respecte de l’aprovació del finançament d’infraestructures, equipament i funcionament de les noves places del primer cicle d’educació infantil.

Pel que fa al projecte de la llar d’infants de Ferreries, que s’emplaçarà al carrer Joan Sebastià Elcano, es preveu construir una edificació en planta baixa en un solar rectangular, amb una superfície construïda de 367,85 metres quadrats. El pressupost de l’obra és de 748.480 euros, desglossat en dues fases, una primera de 713.035 euros i la segona de 35.444 euros.

Quant a la llar d’infants del barri del Temple es situarà al carrer Ferran d’Aragó amb l’avinguda del Canal, on es farà una edificació de planta baixa amb una superfície construïda de 367,85 metres quadrats. En aquest cas el pressupost de l’obra és de 795.295 euros, en una primera fase seran 759.851 euros i la segona fase seran de 35.444 euros.

La direcció general de Centres Públics del departament d’Educació ha emès la resolució favorable respecte de l’aprovació del projecte de creació de centre de llar d’infants de Ferreries i del Temple. En tots dos casos es crearan 74 places públiques del primer cicle d’educació infantil: 8 d’infants d’I0; 26 d’infants d’I1 i 40 d’infants d’I2.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *