Espai Entrevistes especial per a joves del municipi el pròxim 24 de maig amb prop de 150 ofertes de feina per l’estiu


  • Fins al 20 de maig els candidats/es hauran d’enviar directament el currículum a cada empresa per poder participar en l’entrevista presencial que es farà posteriorment

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d’Ocupació, organitza el proper 24 de maig una nova edició de l’Espai Entrevistes, en aquesta ocasió dedicat exclusivament als candidats i les candidates joves amb una selecció d’ofertes laborals pels mesos d’estiu.

L’Ajuntament ha publicat la llista de les vuit empreses que ofereixen feina amb prop de 150 d’ofertes laborals pels mesos d’estiu. Aquestes empreses cerquen, entre altres, ajudant/a de manteniment, ajudant/a de cuina, cambrer/a, cuiner/a, personal de neteja, ajudat de forner/a, socorrista, animador/a, personal geladeria, monitor/a d’activitats nàutiques.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en aquests llocs de treball oferts, poden enviar directament el seu currículum a l’email de cada empresa trobaran al cartell de l’Espai d’Entrevistes Jove. A partir d’aquí,  cada empresa farà la seva preselecció i convocaran a una entrevista de personal a l’Espai Jove K1 de Mont-roig el divendres 24 de maig.

Enllaç pdf amb totes les ofertes de l’Espai Entrevistes per a joves. 

Font: Ajuntament de Mont-roig

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *