La FEEC presenta les estades per a joves d’aquest estiu

Ara que la primavera comença a descomptar els dies, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) presenta les Estades d’Estiu 2024. L’Àrea de Formació i ECAM convoca aquestes estades per a joves amb llicència federativa anual. Enguany, la proposta de la FEEC són les Estades d’escalada, Pirineus i dels Alps.

Pel que fa a les Estades d’escalada, tindran lloc al refugi d’Agulles de Montserrat del 26 al 29 de juny. Aquestes són per a joves d’entre 14 i 17 anys que aprendran les diferents maniobres necessàries per a l’escalada en roca, es familiaritzaran amb el material tècnic, coneixeran la història d’aquesta especialitat o interpretaran ressenyes, graduacions i itineraris. El termini d’inscripció a aquestes estades ja és obert i s’ha de tramitar mitjançant el gestor d’inscripcions de la FEEC.

Després, arribaran les Estades Pirineus durant els dies 7 i 13 de juliol al Parc Natural de l’Alt Pirineu (Pallars Sobirà), que també van destinades als federats juvenils d’entre 14 i 17 anys. Aquestes estades tenen com a objectius principals que els participants millorin la tècnica en rutes per muntanya, que aprenguin les nocions de conducció de grups, que coneguin el material necessari i que es desenvolupin per l’entorn natural amb seguretat. Per a tramitar la inscripció, cal accedir a aquest enllaç.

Les Estades d’Estiu 2024 les tancaran les Estades dels Alps del 14 al 20 de juliol. Aquestes, a diferència de les dues anteriors, van destinades a joves federats d’entre 18 i 25 anys. La finalitat d’aquesta formació és que els participants assoleixin un nivell suficient per a realitzar sortides assequibles d’alpinisme de forma autosuficient. Per exemple, posaran en pràctica les tècniques d’autodetencions en neu, de progressió amb grampons i piolet o l’encordament glacial. Per a gestionar la inscripció, és necessari fer-ho a través del gestor d’inscripcions.

La FEEC organitza les Estades d’Estiu 2024 amb l’objectiu de continuar promocionant les activitats de muntanya entre els federats juvenils, posant especial èmfasi en la importància de la formació de base i de la suma d’experiències per a fer muntanya.

 

 

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *