L’AJUNTAMENT D’ASCÓ PROMOU UNA LÍNIA D’AJUDES PER LA CONSOLIDACIÓ DE COMERÇOS AL MUNICIPI


L’Ajuntament d’Ascó impulsa una nova convocatòria d’ajudes directes dirigides a donar suport a la con

solidació dels comerços. Es tracta, tal com ha explicat la regidora de Projecció Econòmica, Turisme i Comerç, Carolina Baiges, d’una iniciativa “per ajudar als negocis locals amb una injecció econòmica directa per valor de 590.000 €, que podran sol·licitar i gaudir les persones empadronades a Ascó”.

Aquestes ajudes econòmiques arriben als 38 comerciants que han sol·licitat adherir-se a la campanya. “Continuem apostant per polítiques que fomenten i ajuden al nostre comerç local i de proximitat. El nostre compromís és continuar treballant en projectes que potencien el valor del nostre comerç local com a motor d’un municipi pròsper” destaca Carolina Baiges.

Ajut anual de 300 € i 1.000 € en format targeta

Els ajuts es concreten en una aportació en format targeta amb saldo equivalent a 300 € anuals o 1.000 € anuals (en funció del temps de residència) perquè la ciutadania pugui gastar als comerços.

Les persones empadronades a Ascó, i que compleixin els requisits de les bases, poden sol·licitar l’ajuda econòmica fins el pròxim 30 de novembre i podran utilitzar el saldo de les targetes als comerços locals fins al 31 de desembre de 2024. En la primera setmana d’aquesta campanya més d’un centenar d’asconencs i asconenques ja ho han sol·licitat.

650.000 € d’impacte econòmic directe al comerç local

Aquesta línia d’ajudes i l’impacte econòmic dels Bons Comerç Ascó executats per l’anterior campanya de Nadal suposen una injecció directa al comerç local de 650.000 €.

La campanya dels Bons Comerç es va iniciar el passat 15 de desembre fins al 15 de gener, amb l’objectiu d’incentivar que les compres de Nadal es fessin en comerços i serveis locals d’Ascó. Durant aquest mes de campanya els clients van acumular punts, fins a un màxim de 300 per persona, que després han pogut bescanviar per bons regal de fins a 30 € per a gastar en comerç i serveis a Ascó.

En la campanya de Bons Comerç d’Ascó s’han bescanviat 176 bons de 30 €, 52 de 20 € i 14 de 10 € en 15 negocis de municipi entre alimentació, restauració i oci, bellesa, salut, formació i bricolatge.

“Aquí ho tens tot, compra a Ascó. Som Ascó, Som Comerç”

En breu, l’Ajuntament d’Ascó iniciarà una campanya protagonitzada per comerços i els establiments de serveis representatius del municipi, en una aposta pel comerç de proximitat i per la gent que forma el teixit comercial. L’objectiu és situar el municipi com a primera opció de compra dels consumidors locals i visitants donant a conèixer el gran potencial comercial que té i consolidant la “Marca Ascó”.

La campanya es desplegarà en diferents suports físics del municipi, i també se’n farà difusió a través dels canals digitals de l’Ajuntament d’Ascó.

En el marc de la línia de treball per dinamitzar el comerç local, durant els pròxims dies es començaran a emetre vídeos de tots els comerciants a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. L’objectiu és mostrar en primera persona la professionalitat de comerciants i emprenedors i millorar el coneixement de l’existència d’un comerç local de qualitat, tant pel producte com per servei ofert, entre la ciutadania.

Finalment, una altra de les accions que s’estan duent a terme és l’actualització de la secció comerç local en el web corporatiu de l’Ajuntament millorant la informació, les fotografies i la ubicació, entre d’altres.

Formació d’aparadorisme i una gimcana pels comerços, a inicis de l’estiu

El pròxim 20 de juny està prevista una formació d’aparadorisme, orientada al comerç local, com a tècnica comercial utilitzada en els establiments físics per atraure els clients i incentivar les vendes. Avui, coincidint amb el Ple, s’han aprovat unes bases de concurs d’aparadors que completaran l’anterior formació per ajudar a qui guanyi a poder subvencionar-se aspectes físics per millorar l’embelliment dels seus establiments i en vals directes per la ciutadania que participi en les votacions.

D’altra banda, s’està treballant en la configuració d’una gimcana orientada a les famílies d’Ascó amb l’objectiu d’apropar els comerços als infants del municipi a través del joc.Font: Ajuntament d’Ascó

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *