FGC i ajuntament de Queralbs arriben a un principi d’acord per a les condicions de la continuïtat de la concessió a la Vall de Núria


En una reunió celebrada aquesta tarda, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i l’ajuntament de Queralbs han aconseguit un principi d’acord per a garantir la continuïtat de la concessió del parc lúdic i de estació d’esquí de Vall de Núria, fet que ha de permetre la continuïtat de l’explotació per part de l’empresa pública de la Generalitat. 

A la trobada hi han participat el secretari de Mobilitat i Infraestructures del Govern, Marc Sanglas, el president de FGC, Antoni Segarra, i l’alcaldessa de Queralbs, Imma Constans, i els seus respectius equips.

La reunió ha estat positiva i les dues parts han llimat les discrepàncies prèvies. FGC i Ajuntament consideren que l’apropament de les postures facilitaran que es puguin escurçar al màxim els terminis legals per al tancament definitiu de l’acord, amb la qual cosa no es posarà en risc l’activitat d’estiu i hivern al parc lúdic. 

Font: Gencat Sala de Premsa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *