Segona oportunitat per Pablo Larrazábal després de tornar al DP World Tour

El DP World Tour va tornar a arrencar després del Masters d’Augusta i una de les grans novetats va la tornada al circuit del barceloní Pablo Larrazábal, que s’ha absentat del Tour durant 11 setmanes.

El jugador barceloní es va estrenar la setmana anterior al ISPS Handa Championship, al Japó, però després d’una llarga aturada, no va aconseguir passar el tall. Ara, ho torna a intentar a partir d’aquest dijous al Volvo Xina Open.

El barceloní estava molt pendent del naixement del seu primer fill, Thiago, que finalment va arribar a aquest món el 11 d’abril passat. El jugador va voler gaudir dels seus primers dies com a pare, encara que ja era el moment de tornar al Tour.

El jugador del RCG El Prat va reconèixer que no tornava en la millor forma, encara que era el moment de reemprendre  la competició. La seva última participació al DP World Tour va ser el Qatar Masters, el febrer passat.

El seu millor resultat aquesta temporada va arribar al Hero Dubai Desert Classic, el gener passat, on va acabar al quart lloc. Pablo ha guanyat nou tornejos al circuit europeu.

Al costat del barceloní, també competeix a la Xina el professional de Golf Moià, Adri Arnaus, que no està gaudint d’una temporada brillant, i que després d’una parada d’unes setmanes també torna amb força al DP World Tour fent el mateix camí que el Pablo.

Molta sort a tots dos al Volvo Xina Open!

Per consultar les sortides, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *