US PRESENTEM LA IMATGE DEL XIV CERTAMEN CULTURAL «FORÈS POESIA I MÚSICA»

La imatge d’enguany de Forès Poesia i Música queda representada per una guitarra que, alhora, no és una guitarra. Diversos recursos expressius, poètics, ens suggereixen la idea de la guitarra. Però és una guitarra desconstruïda on el forat ha sortit del seu lloc, on el mastil està inclinat i totes les formes estan jugant entre elles.

Un cartell senzill i potent gràficament on la poesia i la música queden fusionades.

 

Així ho ha descrit Ivan Bravo, la persona encarregada del treball.

 

Ivan Bravo, amb perfil generalista, treballa en il·lustració conceptual, disseny i direcció creativa: ha il·lustrat diaris i campanyes publicitàries, pintat murals a escoles, dissenyat exposicions o dirigit vídeos didàctics. Li encanta trobar maneres divertides i senzilles d’explicar conceptes.

Ha treballat per clients com The New Yorker, Coca-Cola, Nike, El País, Gasol Foundation, Barça Foundation, Lay’s, Casio, TV3, Cosmocaixa, La Panera, Santa Mónica o Banc de Sabadell.

La seva feina ha estat reconeguda per American Illustration (Estats Units), Society of Illustrators (Estats Units), AOI (Regne Unit) o els premis Junceda (Catalunya).

 

En breu us anirem desgranant el programa. De moment reserveu-vos el proper dia 1 de juny a les vostres agendes, tenim una programació espectacular que no us podeu perdre.

Font: Ajuntament de Forès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *