2a Fira del Vi – La Canonja


11/05/2024

Després de l’èxit de la primer edició, torna la Fira del Vi a la Canonja. Enguany però, canvia d’escenari i es trasllada a l’aparcament del Mas de l’Abeurador, un espai ampli rodejat d’arbres, a l’entrada del municipi que ofereix un bon escenari per les actuacions musicals que amenitzaran la jornada. 

Durant tot el dia, es podran tastar vins de diferents Denominacions d’Origen catalanes: D.O. Montsant, D.O. Terra Alta, D.O. Priorat, D.O. Penedès i D.O. Tarragona i també amb la presència de la DO Rioja. Els cellers que ens visitaran son: Bodegues Visendra, Caves Magrinyà Calaf (D.O Tarragona), Puig-Batet (D.O.Penedès), Influència (D.O Terra Alta), La Conilla (D.O Montsant), Costers del Priorat (D.O Priorat) i les Bodegas Vallobera de la Do Rioja.

Les carpes de vins es complementaran amb la presència de Foodtrucks que oferiran propostes gastronòmiques variades.

Les actuacions musicals també hi tindran cabuda. A dos quarts d’una serà el torn de la banda de rock-celta Sal 150 i a les set de la tarda tindrem les millors versions de la mà de Popurris Trio.

Preus: la consumició de vi serà de 2,5 euros, la copa de vidre també a 2,5 euros i 10 euros quatre consumicions amb la copa i el portacopes de regal.Font: Ajuntament de La Canonja

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *