30 infants d’Ucraïna gaudeixen d’unes ‘Vacaciones en paz’, a Salou


L’alcalde de Salou, Pere Granados, aquest migdia, ha donat, personalment, la benvinguda, als 30 nens i nenes ucraïnesos que participen en les primeres ‘Vacaciones de la Paz organitzades al municipi. A l’acte també hi ha assistit l’alcalde d’Ochakiv, Serhii Bychkov.  

Aquesta iniciativa solidària, impulsada pel govern d’Espanya i amb la col·laboració de diversos ajuntaments, inclòs el de Salou, té l’objectiu de proporcionar un espai de pau, gaudi i relax per als infants afectats pel conflicte bèl·lic a Ucraïna.

Els joves participants són estudiants de diferents escoles d’Ochakiv, una ciutat propera al front sud de Crimea. Molts d’ells viuen en una realitat marcada per la guerra, amb alguns pares lluitant encara al front. Es destaca l’esforç de l’alcalde d’Ochakiv, Serhii Bychkov, que va construir una escola-búnquer per mantenir les classes, malgrat els constants bombardejos.

La primera edició de les ‘Vacaciones de la Paz‘, que se celebra del 26 d’abril al 17 de maig, inclou activitats diverses, organitzades en col·laboració amb diferents ajuntaments i empresaris. Els nens tindran l’oportunitat de visitar, per exemple, espais d’oci i parcs temàtics com PortAventura, i, fins i tot, assistir a un partit del FC Barcelona.

Els joves participants són estudiants de diferents escoles d’Ochakiv, una ciutat propera al front sud de Crimea. Molts d’ells viuen en una realitat marcada per la guerra, amb alguns pares lluitant encara al front

Durant la seva estada, els menors estaran acompanyats en tot moment per personal de la delegació del govern, traductors voluntaris i animadors dels hotels, assegurant una experiència segura i inoblidable.

Pere Granados, després de fer una pinzellada sobre Salou. ha convidat els nens i nenes a gaudir de la tranquil·litat i els ha assegurat que tant el seu municipi com Espanya estan compromeses amb la pau i amb oferir-los un suport continu perquè regni la pau.

Per la seva banda, l’alcalde d’Ochakiv, Serhii Bychkov, ha agraït la col·laboració de totes les entitats que han possible que aquest projecte – ‘Vacaciones de la paz’ – sigui una realitat i es converteixi en una oportunitat perquè els nens i nenes – víctimes d’una invasió bèl·lica – pugui gaudir d’uns dies de tranquil·litat. 

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *