Arriba una nova edició de ‘Maig a l’Escola’ amb activitats artístiques i culturals dedicades a l’estètica de l’art

L’Escola d’Art i Cultura de la Diputació organitza una nova edició de xerrades i activitats dedicades a l’art, que se celebrarà del 9 al 29 de maig

 

L’Escola d’Art i Cultura de la Diputació organitza una nova edició de ‘Maig a l’Escola’, un mes dedicat a l’estètica de l’art amb activitats culturals i artístiques que tindrà lloc entre el 9 i el 29 de maig i que se celebrarà entre Tortosa, Reus i Barcelona. Una consolidada proposta cultural que vol apropar l’art i la cultura a la ciutadania, amb activitats gratuïtes adreçades a tots els públics.

Un berenar a l’Escola encetarà aquesta edició de ‘Maig a l’Escola’, que es completarà amb tres xerrades, una visita cultural a La Pedrera i a la Fundació Tàpies de Barcelona, una projecció, una presentació i una jornada de cocreació amb joves artistes de la demarcació conformen la programació d’aquesta edició de l’activitat:

Totes les activitats s’organitzen a la seu de l’Escola d’Art i Cultura de la Diputació a Tortosa (plaça de Sant Joan, 5), a excepció de la Jornada de Cocreació a Reus i de la sortida cultural a Barcelona.

Maig a l’Escola és una activitat consolidada de l’Escola d’Art i Cultura que vol fer més proper l’art i la cultura a la ciutadania en general a partir del debat, la col·laboració i la participació. Totes les activitats s’integren en la programació estable del centre cultural. Es pot consultar el detall de la programació a la web de l’escola:

 

Font: Diputació de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *