David Puig, preparat per competir a Singapur amb els 'Fireballs'

Aquest divendres arrenca al Sentosa Golf Club, a Singapur, la setena prova de la temporada del LIV Golf, i serà una nova oportunitat per al jove professional català, David Puig, d’aconseguir un lloc a les primeres places del torneig.

De moment, el barceloní no ha pogut tenir gaire protagonisme a l’equip ‘Fireballs’ on comparteix grup amb el capità, Sergio García, el madrileny Eugenio López Chacarra, i el mexicà, Abraham Ancer.

Puig ve de disputar la sisena prova a Adelaida on va finalitzar al lloc 40è, empatat amb Sergio García, amb un total de -6.

Fins ara, el millor resultat obtingut pel golfista de Golf Barcelona, han estat dos llocs dissetè en els tornejos de Las Vegas i Jeddah, els dos únics que li han permès sumar punts al rànquing individual, on ocupa el lloc 40è a 5 punts.

El jove jugador de 22 anys ha de remuntar posicions si té la intenció de seguir jugant al LIV Golf, de manera que cada prova és tot un repte per a Puig, que està brillant a l’Asian Tour, on ja ha aconseguit la victòria, i amb més problemes al LIV Golf.

A l’edició de 2023, va participar en 13 tornejos, sumant un total de 40 punts, per finalitzar al lloc 31e amb l’equip Torque. Ara, als Fireball necessiten la millor versió del català per remuntar llocs a la classificació per equips, on ocupen el novè lloc.

Molta sort David a Singapur!

Per consultar tota la informació del LIV Golf, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *