El 25 de maig ens mourem per l’epilèpsia

El dissabte 25 de maig les instal·lacions del Golf Costa Daurada seran l’escenari de la quarta edició del “Mou-te per l’epilèpsia”. Una jornada esportiva i solidària organitzada conjuntament amb l’associació “Si jo puc, tu també #Epilep” que servirà per recollir fons per la lluita contra l’epilèpsia; una de les malalties neurològiques més comunes a nivell mundial que afecta a més de 50 milions de persones d’arreu del món.

David Sanahuja, president de l’associació, explica que “aquesta iniciativa vol donar visibilitat a la malaltia i ho fem de manera inclusiva. És a dir, per a tothom. Per això aquest acte és per als qui tenen alguna malaltia, i per als qui no”.

S’han previst tres activitats esportivesun esmorzar solidari i inflables pels més petits. La primera activitat del dia serà el Torneig de Pàdel. Dividit en vàries categories femenines i masculines per nivell, tots els participants tindran garantits un mínim de tres partits, amb sorteig de regals i premis pels campions de cada categoria. La competició està prevista que comenci a les 9 del matí i s’allargui fins a les 14 hores.

Pels amants del fitness, s’organitzarà una Masterclass de Body Combat a la Terrassa del gimnàs DiR a les 11,30 hores. Els qui optin per una activitat més tranquil·la podran prendre part a la caminada fins a l’emblemàtic mirador de Sant Simplici.

El cost de la inscripció és de deu euros i s’ha de formalitzar a la web del Club en aquest enllaç: https://forms.gle/bevKBaLGmRdSaMvu8

Tots els participants obtindran, amb la inscripció, una samarreta commemorativa i una botifarra a la brasa. A més d’un inflable i activitats lúdiques, els més petits gaudiran amb manualitats i pintures.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *