El Circuit implementa un nou sistema de pàrquing per MotoGP i F1

Es tracta d’una nova operativa mitjançant la lectura de matrícules que agilitzarà l’accés al recinte amb vehicle particular. Els tiquets es podran adquirir a partir del dia 9 de maig a les 10 h al portal d’entrades del Circuit.

El Circuit de Barcelona-Catalunya implementarà enguany un nou sistema d’estacionament pels cotxes particulars que es desplacin fins a les instal·lacions esportives tant pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP (24-26 de maig) com pel FORMULA 1 ARAMCO GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2024  (21-23 de juny).

El tiquet del pàrquing es podrà adquirir a través del portal d’entrades del Circuit a partir del 9 de maig a les 10 h. Des d’allà, els usuaris seran redirigits a una plataforma mitjançant la qual faran la compra. Hauran de crear un perfil per gestionar aquesta compra. Serà necessari facilitar la matrícula del cotxe per a la seva posterior identificació al Circuit. Si en el moment de la compra l’usuari desconeix encara la matrícula, podrà introduir-la en la plataforma més endavant des del seu perfil.

L’àrea d’estacionament reservada pels aficionats es dividirà en 4 zones diferents (A, B, C, D). Una vegada feta la compra, uns dies abans de l’esdeveniment els assistents rebran l’assignació del pàrquing en concret al qual se’ls deriva. És important tenir en consideració que, independentment de la zona de tribuna o Pelouse a la qual es dirigeixin els fans, l’accés al Circuit es pot efectuar per qualsevol porta i que, a més, el Circuit posarà un servei de bus llançadora per transitar per tots els accessos al recinte i així poder arribar d’una zona a una altra amb més agilitat.

La descàrrega de l’acreditació de pàrquing és en format PDF i online, de manera que no serà necessari cap adhesiu, com en anteriors ocasions. L’accés al pàrquing es farà mitjançant la lectura de les matrícules, per així agilitzar l’entrada al recinte i reduir el temps d’espera.

El preu del tiquet és de 24€ (més 2,5€ de despeses de gestió) per  MotoGP™ i de 47€ (més 2,5€ de despeses de gestió) per F1®. Les motos tindran un espai reservat a les àrees d’estacionament pel públic sense cost addicional, de manera que no hauran de realitzar l’anterior procediment.

Si un aficionat no té tiquet de pàrquing és important remarcar que no podrà accedir a les instal·lacions esportives amb cotxe particular. Es recomana, com habitualment, fer ús del transport públic per arribar al Circuit.

Font: Circuit de Barcelona Catalunya

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *