El delegat Joan Borràs visita l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

  • El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona s’ha reunit amb l’equip de govern de Sant Quirze del Vallès

Aquest dimarts, 30 d’abril, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, ha visitat l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) i s’ha reunit amb l’alcaldessa del municipi, Elisabeth Oliveras Jorba.

Durant la trobada amb l’equip de govern local s’han abordat qüestions que afecten el municipi vallesà en els àmbits de l’urbanisme, els drets socials, els ajuts per a l’àmbit de la igualtat i el feminisme i l’educació. Borràs també ha signat el llibre d’honor del consistori.

La visita del delegat ha coincidit amb el recent vistiplau del nou planejament municipal de Sant Quirze del Vallès per part de la Comissió territorial d’urbanisme de l’Arc Metropolità de Barcelona, presidida pel director general d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra.

Aquest Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) revisa l’anterior planejament, de l’any 2000 i, en termes generals, aposta per contenir el sòl urbà i optimitzar els sòls residencials, sense plantejar cap nou sector de sòl urbanitzable. En síntesi, el POUM proposa el reciclatge i millora del teixit urbà existent i la protecció del sòl no urbanitzable.

Font: Gencat Sala de Premsa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *