El Pavelló Olímpic acull aquest cap de setmana el I Stage Internacional de Judo a Reus amb el bicampió del món Niko Shera i l’ex seleccionador Quino Ruiz


El Pavelló Olímpic de Reus acull els dies 4 i 5 de maig el I Stage Internacional de Judo amb el bicampió del món Nikoloz Sherazadishvili i el seu entrenador Quino Ruiz. L’stage està organitzat pel Club Tot Judo de Reus, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Salut i Esports i Reus Esport i Lleure, i la Federació Catalana de Judo i és l’últim esdeveniment esportiu que realitza l’atleta abans de participar en el campionat del món i les Olimpíades de París 2024. Hi participaran més de 200 esportistes provinents de clubs catalans, espanyols i europeus i l’esdeveniment estarà obert al públic amb l’entrada gratuïta.

El regidor de Salut i Esports, Enrique Martín, ha posat de manifest que és el primer cop que Reus acull un esdeveniment vinculat al judo de caràcter estatal d’aquestes característiques i ha agraït al Club Tot Judo “la seva aportació a l’esport reusenc com un dels clubs de judo amb més transcendència del territori”.

Les classes seran dirigides per Joaquín Ruiz i el bicampió del món Niko Shera. D’origen georgià, Sherazadishvili va començar a entrenar sota la tutela del exatleta olímpic Joaquín Ruiz Llorente (Quino), 12 vegades campió d’Espanya, sotscampió del món el 1991 i campió d’Europa el 1988, qui també ha estat seleccionador de l’equip d’Espanya masculí absolut des del 2002 a 2013. Niko Shera es va proclamar el 2018 com el primer judoka masculí espanyol a obtenir la medalla d’or en el Campionat del Món Absolut en tota la història del judo de l’estat i actualment és primer del rànquing mundial, el rànquing olímpic i bicampió del món en -90 kg.

El divendres, 3 de maig, de les 19.30 a les 20.30h tindrà lloc al teatre de l’escola Pare Manyanet una conferència a càrrec de Quino Ruiz i Niko Shera. Dissabte, de les 10 a 13.30h i per la tarda, de les 17 a les 20.30h, tindran lloc els entrenaments de les diferents categories. Diumenge, de les 10 a les 12.30, hi haurà un entrenament de totes les categories i la cloenda de l’stage.

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *