El restaurant Hiu de Cambrils entra a formar part de la selecció de la Guia Michelin

La nominació se suma a les de Bresca i Miramar i a les estrelles del Rincón de Diego i el Restaurant Bosch

Poc més d’un any després de la seva obertura, el restaurant Hiu de Cambrils, del xef Sergi Palacín, ha estat seleccionat per la Guia Michelin 2024 en la categoria de restaurant recomanat.

Aquesta recomanació se suma  a les de Bresca i Miramar i amb les dues estrelles del municipi, Rincón de Diego i Restaurant Bosch, que enguany celebra 40 anys ininterromputs aconseguint el guardó d’estrella Michelín. D’aquesta manera, el sector de la restauració cambrilenca lidera la nominacions i estrelles Michelin del Camp de Tarragona i segueix apostant per l’excel·lència gastronòmica.

La crítica gastronòmica de la guia Michelin del restaurant Hiu destaca la creativitat i personalitat del seu menú degustació, i la inquietud del xef Sergi Palacín per fer les seves pròpies mescles de curris, fermentats o vinagres a partir de kombutxes. A més, els sorprèn que recol·lecti personalment ingredients molt presents a la zona com el fonoll de mar, tan poc  habituals a les cartes. 

Sergi Palacín, que va aconseguir també la recomanació de la Guia Repsol i va participar  fa unes setmanes com a  finalista del concurs “Cocinero del Año 2024”,  es mostra emocionat i honrat per aquesta recomanació de la guia gastronòmica més prestigiosa a nivell mundial i agraeix al seu equip impulsar el creixement i millora contínua de la seva oferta i al seus clients i família el suport incondicional.

 

 

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *