Juan Lleonart i Joan Domingo, campió i subcampió de la Copa d’Espanya d’Optimist!

Juan Lleonart, del CN El Balís, i Joan Domingo, del CN Cambrils, s’han proclamat campió i subcampió respectivament a la Copa d’Espanya Optimist 2024. Els dos navegants, destacats representants de la Federació Catalana de Vela, han brillat a la competició amb la seva habilitat i determinació a l’aigua.

Lleonart i Domingo, juntament amb altres navegants catalans, també han aconseguit la classificació per a les competicions internacionals de vela Optimist. Joan Domingo i Iker Mugica, del CN Cambrils, competiran al Mundial que se celebrarà del 5 al 15 de desembre a les aigües de Mar del Plata, Argentina. Per altra banda, Juan Lleonart i Oriol Costabella, del RCNB, representaran Catalunya a l’Europeu que se celebrarà del 29 de juny al 6 de juliol a Carrara, Itàlia.

Aquests resultats impressionants reforcen la posició capdavantera de la Federació Catalana de Vela en aquesta classe en l’àmbit estatal, posant en valor la gran feina que es fa des de la base mitjançant els diferents programes de tecnificació.

RESULTATS COMPLETS

Font: Federació Catalana de Vela

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *