La Rambla Jaume I de Cambrils és més verda

Aquesta setmana s’han instal·lat 10 noves jardineres circulars amb magnòlies, intercalades amb les existents. En els propers dies es preveu fer una plantació de plantes arbustives autòctones a la plaça Aragó.

El Departament de d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils segueix treballant per fer que la Rambla Jaume I sigui més verda. Aquesta setmana s’han instal·lat 10 noves jardineres circulars amb magnòlies piramidals.

Aquests elements s’han situat al tram de la rambla més proper a la plaça Aragó, intercalades amb les jardineres rectangulars existents, que s’han recol·locat. Les noves jardineres són del mateix color i material però tenen el doble de capacitat.

D’altra banda, en els propers dies està previst fer una plantació de plantes arbustives autòctones en els escocells i el parterre de la plaça Aragó. Concretament s’han seleccionat plantes dels gèneres Lavanda, Salvia Royal Bunble, Teuncrium i Pittosporum, que requereixen poc manteniment i un mínim consum d’aigua.

El regidor d’Obra Pública, Enric Daza, ha afirmat que amb aquestes actuacions es va configurant una Rambla Jaume I cada vegada més atractiva pel passeig, per la ciutadania i per l’activitat comercial.

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *