L’Ajuntament de Valls adjudica la pavimentació de carrers al centre urbà i al polígon industrial
S’inverteixen 158.878 euros en uns treballs que inclouen la millora del ferm de l’Avinguda Illes Balears, un tram del carrer Avenir i els laterals de la carretera del Pla

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat l’adjudicació de la pavimentació d’un tram del carrer Avenir, entre els carrers Vallvera i del Tren, i de l’Avinguda Illes Balears, al barri de la Candela, a l’empresa Asfaltecno Obras y Servicios, SA per la quantia de 62.381 euros. D’altra banda, també s’ha adjudicat a l’empresa Tecnologia de Firmes SA per 96.497 euros la pavimentació del tram de la via lateral de la carretera del Pla a l’alçada del polígon industrial. En global, aquestes tres actuacions de pavimentació representaran una inversió de 158.878 euros.

Al lateral de la carretera del Pla al Polígon Industrial, entre el carrer Curtidors i el camí de Vilafranca, es pavimentarà un vial que, a causa de l’elevat trànsit de vehicles pesats, requeria la millora del ferm. Les obres permetran mantenir unes bones condicions de trànsit i a l’hora protegir els serveis soterrats. En aquesta actuació es durà a terme el sanejament del ferm actual mitjançant fresat i la seva reposició a través de pavimentació bituminosa. La superfície d’obra total és de 6.035 m2 i inclou les interseccions entre carrers.

D’altra banda, al centre de la ciutat està prevista també la millora de paviments del carrer Avenir i, al barri de la Candela, de l’avinguda de les Illes Balears. En aquests dos vials es sanejarà el ferm actual mitjançant fresat, es reposarà amb pavimentació bituminosa i es pintarà lasenyalització horitzontal vial. La superfície total d’actuació a l’avinguda de les Illes Balears és de 2.340 m2 i al carrer Avenir de 2.180 m2, en uns treballs que es concentren en el tram comprès entre els carrers Vallvera i del Tren. 

 

VALLS · 2 DE MAIG DE 2024
Font: Ajuntament de Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *