L’escuderia Costa Daurada organitza la 14a edició del ral·li «ciutat de Valls» aquest diumenge 4 de maig


> La competició, amb sortida i arribada al passeig President Tarradellas, comptarà amb trams pels termes de Conesa, Blancafort, Vilaplana, Mont-ral, Alcover o Capafonts, entre d’altres localitats

La 14a edició del Ral·li «Ciutat de Valls» tindrà el passeig President Tarradellas del Fornàs de nou com epicentre d’aquesta clàssica prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis. El Ral·li, organitzat per l’Escuderia Costa Daurada amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Valls, se celebra aquest diumenge 4 de maig i comptarà amb 55 participants que recorreran els 418 km dels diferents trams distribuïts per carreteres de les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i el Baix Camp. 

A partir de les 9h del diumenge 4 de maig sortiran del passeig Tarradellas els primers competidors d’una prova que, a més de formar part del calendari del Campionat de Catalunya de Ral·lis és puntuable també per a les categories Ral·lis d’Asfalt, Promoció i Trofeu Júnior, Ral·lisprint d’Asfalt, Regularitat Sport, Regularitat, Challenge Michelin i Challenge Saxo 8v. 

La competició compta amb 6 trams diferenciats, alguns d’ells històrics del Ral·li i que a més han format part de competicions de primer nivell com el mateix Campionat Mundial. Els participants del Ral·li «Ciutat de Valls» recorreran durant el matí els trams del Tallat, Forès i Segura i a la tarda serà el torn per als de la Mussara, la Febró/Capafonts i Mont-ral. D’aquesta manera, el ral·li recorrerà carreteres de termes municipals com els de Conesa, Blancafort, Vilaplana, Mont-ral, Alcover o Capafonts, entre d’altres. L’organització ha habilitat un canal de Telegram on s’aniran publicant els temps per als que vulguin seguir el ral·li (Canal de Telegram del Ral·li).

240502Rali

VALLS · 2 DE MAIG DE 2024

Font: Ajuntament de Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *