Oberts els ajuts de l’AGAUR per a tesis en català


Són per les defensades durant el 2023

L’AGAUR ha obert la convocatòria d’ajuts per a tesis doctorals escrites en català. Els ajuts estan destinats a contribuir a les despeses i les taxes administratives associades a la finalització de la tesi doctoral i al tràmit d’obtenció del títol de doctor o doctora.

El termini de presentació de sol·licituds acaba a les 14 h del 9 de maig de 2024. Addicionalment, cal que les tesis doctorals objecte d’aquest ajut s’hagin incorporat al dipòsit de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) abans del 31 de desembre de 2024.

Els ajuts s’adrecen a persones que hagin defensat la tesi durant l’any 2023, que hagin obtingut el títol de doctor o doctora en una universitat del sistema universitari de Catalunya o de fora de l’Estat espanyol, i que hagin escrit la tesi doctoral en català.

S’entén com a tesi doctoral en català les que estiguin íntegrament escrites en català, les desenvolupades amb l’obtenció del títol de doctor o doctora amb menció europea/internacional i que estiguin escrites en català i en una altra llengua oficial de la Unió Europea (com a mínim el resum i les conclusions han de ser en català), i també les estructurades com a compendi de publicacions en què les parts o els capítols que no siguin publicacions estiguin escrits en català.

Font: URV

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *