Participa a la prova del Catalunya Pro Tour a Golf Lleida

El Catalunya Pro Tour, el circuit dissenyat per als professionals catalans o amateurs amb hàndicaps baixos, té la quarta cita de la temporada 2024 al recorregut de Golf Lleida & Country Club, un camp que ha realitzat interessants canvis i que es converteix en una prova per als professionals catalans.

Els jugadors federats per la FCGolf o la FGA, tant amateurs com professionals, poden fer la inscripció, previ registre al web ww.catgolf.com mentre que la resta de jugadors ho poden fer a través del correu catprotour@catgolf.com.

La inscripció són 40 euros que es poden abonar via online en fer la inscripció. No s’admetran inscripcions sense haver fet la transferència pròpia.

El torneig al club lleidatà es jugarà a una volta de 18 forats en la modalitat Stroke Play Individual, amb sortides de blanques per als homes, i grogues per a dones. Els jugadors sènior que aquest any compleixin 60 anys també ho podran fer de grogues.

No t’ho pensis, i fes la teva inscripció per a la prova a Golf Lleida, un recorregut que et sorprendrà si fa temps que no ho jugues!.

Recorda que tens temps per fer la teva inscripció fins dimecres, previ al torneig, fins a les 14.00 hores.

Per consultar el reglament complet, cliqueu aquí

La inscripció, la pots fer aqui

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *