A les portes de la primavera, l’Ajuntament de Creixell ha fet públiques les bases d’una nova convocatòria laboral temporal d’Auxiliar Administratiu adscrit al Departament de la Policia Local

A les portes de la primavera, l’Ajuntament de Creixell ha fet públiques les bases d’una nova convocatòria laboral temporal. Es tracta d’una plaça d’Auxiliar Administratiu adscrit al Departament de la Policia Local del consistori tarragoní. La convocatòria ha aparegut publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya amb el número d’identificador 20220503O131.

Els requisits per optar a la plaça són tenir el Graduat en Educació Secundària Obligatòria o una titulació equivalent, així com acreditar un nivell C1 de català. El sistema de selecció es basarà en un concurs oposició o valoració de mèrits i una prova. La plaça està enquadrada dins del grup de titulació C2.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al proper 14 de maig, data límit per formalitzar les candidatures. La persona escollida s’incorporarà a l’equip del Departament de la Policia Local per cobrir tasques auxiliars administratives, en una plaça de caràcter temporal.

Creixell, municipi costaner de la comarca del Tarragonès, ha apostat per obrir aquest procés selectiu amb l’objectiu de reforçar l’àrea administrativa de la Policia Local. Un cop finalitzi el termini de presentació de sol·licituds, s’iniciaran les fases del concurs oposició per escollir la persona més idònia.

La convocatòria ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat número 9152, de data 29 d’abril de 2024. Les persones interessades poden consultar les bases específiques d’aquesta oferta laboral temporal al web de l’Ajuntament o a través dels taulers d’anuncis municipals habituals.

Amb aquesta nova incorporació, el consistori creixellenc continuarà treballant per oferir uns serveis públics de qualitat a la ciutadania. La Policia Local podrà comptar amb més suport administratiu per gestionar els diversos tràmits i tasques de l’àrea.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *