A les portes de l’estiu, l’Ajuntament de Vila-rodona ha convocat una borsa de treball per cobrir places temporals de taquiller per a la piscina municipal

A les portes de l’estiu, l’Ajuntament de Vila-rodona ha convocat una borsa de treball per cobrir places temporals de taquiller per a la piscina municipal. Aquesta oportunitat laboral de caràcter eventual permetrà reforçar el personal durant els mesos de més afluència de banyistes.

La convocatòria, identificada amb el número 20240425O64 i l’expedient 334/2024, estableix uns requisits específics per als aspirants. En primer lloc, es demana estar en possessió del títol de graduat en educació secundària obligatòria (ESO) o equivalent. A més, es valorarà positivament el nivell C1 de català, imprescindible per atendre adequadament al públic.

Les tasques principals que hauran de desenvolupar els taquillers seleccionats seran pròpies de consergeria, recepció i atenció al públic. Aquests llocs de treball temporals es classifiquen dins del grup C2, corresponent a llocs de subaltern o d’atenció bàsica.

Els interessats a formar part d’aquesta borsa hauran de presentar la seva sol·licitud abans del proper 10 de maig. El sistema de selecció es basarà en un concurs de mèrits, on es valoraran factors com l’experiència prèvia, la formació complementària i altres aspectes rellevants per al lloc de treball.

Aquesta convocatòria suposa una oportunitat per adquirir experiència laboral en l’àmbit de l’atenció al públic i la gestió d’instal·lacions durant els mesos d’estiu. Els taquillers seleccionats formaran part de l’equip que vetllarà pel bon funcionament de la piscina municipal, facilitant l’accés als banyistes i assegurant una experiència satisfactòria per a tots els usuaris.

Els candidats que superin el procés de selecció integraran una borsa de treball temporal, de la qual es cridarà al personal necessari en funció de les necessitats puntuals de la instal·lació aquàtica. Aquesta fórmula permetrà a l’Ajuntament comptar amb personal qualificat de manera àgil i eficient durant els mesos de més demanda.

La publicació d’aquestes bases convida als veïns de Vila-rodona i rodalies a participar activament en la gestió dels serveis municipals. Les piscines són un espai de lleure i esbarjo molt apreciat durant l’època estiuenca, i comptar amb un equip de professionals ben formats contribuirà a oferir una atenció de qualitat als usuaris.

En definitiva, la borsa de treball de taquiller per a la piscina municipal representa una oportunitat laboral temporal però enriquidora. Els seleccionats adquiriran experiència en un entorn dinàmic i de contacte constant amb el públic, a més de formar part dels serveis que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania durant els mesos de calor.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Vila-rodona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *