Convocada una plaça de netejador/a al Masroig

L’Ajuntament de la localitat tarragonina del Masroig ha tret a concurs una plaça de personal laboral temporal com a netejador/a viària i d’edificis municipals. Aquesta convocatòria respon a la necessitat de cobrir un lloc de treball mitjançant un procés d’estabilització d’ocupació temporal, d’acord amb la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021.

El sistema de selecció s’efectuarà per concurs o valoració de mèrits, on es valoraran els currículums i experiències prèvies dels candidats. No es requereix cap titulació específica del sistema educatiu, però sí que els aspirants hauran d’acreditar el nivell A2 de coneixements de català, d’acord amb el marc legal vigent.

La jornada laboral serà a temps parcial, tot i que l’Ajuntament no ha especificat la distribució horària concreta. Aquesta convocatòria es publica en el marc del procés d’estabilització d’ocupació temporal al sector públic derivat del Reial Decret 14/2021.

El termini per presentar les sol·licituds restarà obert fins al proper 24 de maig de 2024. Aquesta oferta laboral s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 9150 del 25 d’abril, mentre que les bases específiques van aparèixer al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona el 16 d’abril.

Anteriorment, la plaça ja s’havia publicat al DOGC número 8674 el 24 de maig de 2022 i al BOP de Tarragona el 25 de maig i 14 de desembre del mateix any, en una primera fase d’oferta pública d’ocupació.

Convocatòria

Font: Ajuntament del Masroig

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *