Els Mossos d’Esquadra insisteixen que Salou és una ciutat segura


Salou ha celebrat, aquest migdia, la Junta Local de Seguretat, presidida per l’alcalde Pere Granados, amb la participació d’Eli Llombart, directora de Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, i Marçal Curto, regidor de Seguretat Ciutadana.

La reunió ha permès analitzar les últimes dades sobre la seguretat del municipi, posant de manifest els avanços significatius en la col·laboració entre la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

Segons l’inspector Eduard Blanc, sotscap de l’Àrea Bàsica Policial del Tarragonès, les xifres actuals indiquen que Salou està en una «bona línia de col·laboració» amb els diferents cossos policials, fet que contribuint a fer de Salou una ciutat tranquil·la i segura, tant pels residents com pels visitants.

Blanc ha destacat una reducció dels delictes de gairebé un 10%, amb millores notables en la prevenció de robatoris en domicilis i vehicles, i una significativa disminució dels robatoris violents, amb una baixa de més del 20%.

Mossos: Estem en una «bona línia de col·laboració» amb els diferents cossos policials, contribuint a fer de Salou una ciutat tranquil·la i segura

Aquest comandament dels Mossos d’Esquadra també ha ressaltat un increment en el nombre de detencions i casos resolts, arribant a una efectivitat del gairebé 30%. Ha mencionat l’augment d’accions conjuntes amb tots els cossos de seguretat, que han millorat notablement l’efectivitat en la gestió administrativa i la recollida d’armes en l’espai públic.

Granados ha reconegut la professionalitat i la implicació dels Mossos d’Esquadra, però ha insistit en el fet que el servei actual encara no és suficient per cobrir les necessitats

D’altra banda, l’alcalde Granados, ha agraït la col·laboració i coordinació dels diferents cossos policials, tot subratllant que les dades analitzades reflecteixen un descens important dels delictes, reafirmant la imatge de Salou com a municipi segur. No obstant això, ha remarcat la necessitat d’adaptar els serveis de seguretat a l’augment de la població estable i als pics de visitants durant tot l’any – no només durant l’estiu –. Granados ha tornat a reivindicar una Àrea Bàsica de Policia i tots els seus departaments competents.

Les dades analitzades durant la Junta Local de Seguretat reflecteixen un descens important dels delictes, reafirmant la imatge de Salou com a municipi segur

Granados ha reconegut la professionalitat i la implicació dels Mossos d’Esquadra, però ha insistit en el fet que el servei actual encara no és suficient per cobrir les necessitats d’una de les poblacions més grans del Camp de Tarragona, que també presta serveis a Vila-seca, creant una demanda combinada que posiciona aquests municipis entre els més grans de la província. Per tot això, Pere Granados reclama, ara més que mai, una Àrea Bàsica Policial a Salou.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *