Golf Costa Daurada es prepara per una nova edició del Circuit Màximum Pàdel Tour del 11 al 19 de maig


El Circuit Màximum Pàdel Tour aterrarà de l’11 al 19 de maig a les pistes panoràmiques del Golf Costa Daurada. Es tracta de la primera del tres proves que enguany acollirà el Club.

Val a dir que els campions i campiones de les cinc categories masculines i femenines s’emportaran unes sabatilles royal de la marca Munic. Els subcampions i subcampiones rebran un excel·lent pack prèmium de begudes Estrella Damm.

Tots els jugadors i jugadores tindran garantits tres partits al millor de tres sets i punt d’or, A més, rebran un complet welcome pack amb samarreta tècnica de regal, Aquarade i aigua per a cada partit. Entre tots els qui s’animin a participar al campionat se sortejarà material de pàdel després de les finals.

El preu de la inscripció és de 28 euros pels socis de Màximum Padel Tour i de 32 euros pels no socis. D’altra banda, els socis del Golf Costa Daurada gaudiran d’un preu preferent de 28 euros.

La inscripció al torneig cal formalitzar-la a: https://www.maximumpadeltour.com/vesta-grandslam

Màximum tornarà al Golf Costa Daurada el 8 de juny per celebrar el campionat Aerojump pels més petits de la casa i del 17 al 25 d’agost per celebrar el segon Grand Slam de la temporada.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *