La Biblioteca de Cambrils programa una sessió de contes i cançons per a nadons

“Mans manetes” és una proposta familiar de Marta Arnaus, que convida a adults i infants de 0 a 3 anys a compartir jocs i complicitats

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ha programat l’espectacle “Mans Manetes” de Marta Arnaus el dimecres 15 de maig  a les 17:30 hores dins del cicle “Hora del conte per a nadons”, adreçat a infants d’entre 0 i 3 anys.

Es tracta d’una sessió molt propera i familiar que convida l’adult i el nadó a regalar-se temps compartit entre cançons, mimades, jocs de dits i complicitats. Les places són limitades i cal fer la inscripció a bib@cambrils.cat.

Aquest mes de maig la Biblioteca de Cambrils també continua amb les seves activitats habituals, com són les sessions de lectura per l’èxit educatiu LECXIT dels dimarts i el Club de Lectura fàcil dels dijous.

El Club de Lectura en família per a nens i nenes d’I4, I5 i 1r té prevista la seva sessió mensual el 10 de maig per comentar el llibre “Això no és normal” de Mar Pavón; el Club de Lectura infantil es trobarà el 24 de maig per parlar de “Mofeta i Teixó” d’Amy Timberlake, i el Club de Lectura Adult dedicarà la cita del 28 de maig al recull “Totes les narracions del Delta”, de Sebastià Juan Arbó.

Les persones interessades en apuntar-se als clubs poden escriure un correu a bib@cambrils.cat.

PROGRAMACIÓ DE MAIG 

LECXIT

Tots els dimarts, a les 17:30 h, a la Biblioteca, LECXIT: sessions de lectura per a l’èxit educatiu. En col·laboració amb la Fundació Bofill. 

PARLEM DE LLIBRES

Tots els dijous, a les 19:00 h, a la Biblioteca, Club de lectura fàcil en col·laboració amb el Servei Local de Català. Activitat per a no catalanoparlants per a la millora de l’expressió oral a través de la lectura.

Inscripcions: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlreus/club-lectura/

CLUB DE LECTURA EN FAMÍLIA

Divendres 10 de maig, a les 17:30 h, a la Biblioteca, Club de lectura en família amb Sílvia Palazón. Es comentarà el llibre Això no és normal!, de Mar Pavón.
Per a nens i nenes d’I4, I5 i 1r.
Inscripcions: bib@cambrils.cat

HORA DEL CONTE PER A NADONS

Dimecres 15 de maig, a les 17:30 h, a la Biblioteca, Hora del conte per a nadons amb Marta Arnaus: Mans manetes.
Inscripcions: bib@cambrils.cat 

CLUB DE LECTURA INFANTIL

Divendres 24 de maig, a les 18:00 h, a la Biblioteca, Club de lectura infantil amb Rosana Andreu. Per a nens i nenes de 5è i 6è de primària. Es comentarà el llibre Mofeta i Teixó, d’Amy Timberlake.
Inscripcions: bib@cambrils.cat   

CLUB DE LECTURA ADULT

Dimarts 28 de maig, a les 19:00 h, a la Biblioteca, Club de lectura adult. Es comentarà el llibre Totes les narracions del Delta, de Sebastià Juan Arbó.

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *