La Borsa de Treball per a Places de Socorrista Aquàtic a la Piscina Municipal de Vila-rodona per l’Estiu 2024 ja està oberta per presentar sol·licituds

La Borsa de Treball per a Places de Socorrista Aquàtic a la Piscina Municipal de Vila-rodona per l’Estiu 2024 ja està oberta per presentar sol·licituds. L’Ajuntament de la localitat tarragonina ha convocat aquest procés de selecció pel qual es contractaran treballadors temporals per vigilar i garantir la seguretat dels usuaris durant la temporada de bany estival a les instal·lacions públiques.

El termini per inscriure’s i enviar la documentació requerida finalitza el proper 10 de maig, segons les bases publicades al web municipal. Les persones interessades han de complir uns requisits específics per poder optar a una d’aquestes places de socorrista. En primer lloc, és indispensable estar en possessió del títol oficial de socorrista aquàtic i estar inscrit al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC). A més, cal acreditar el nivell C1 de coneixements de llengua catalana, d’acord amb els certificats emesos per la Direcció General de Política Lingüística o les entitats equivalents.

El sistema de selecció serà un concurs de mèrits, on es valorarà l’experiència prèvia com a socorrista, tant en instal·lacions públiques com privades, així com la formació complementària en l’àmbit de socorrisme, primers auxilis i atenció sanitària. També es tindrà en compte el nivell d’idiomes acreditat, prioritzant els coneixements d’anglès i francès, idiomes molt presents entre els visitants que fan ús de la piscina durant l’època estival.

Totes les persones aspirants hauran de presentar la sol·licitud formal juntament amb un currículum vitae actualitzat i la documentació que certifiqui els mèrits al·legats. Un cop finalitzi el termini de presentació, la comissió avaluadora es reunirà per estudiar els perfils i elaborar una llista ordenada dels candidats segons la puntuació obtinguda, que determinarà l’ordre de contractació segons les necessitats del servei.

Aquest procés de selecció és clau per l’Ajuntament de Vila-rodona per garantir la seguretat i el bon funcionament de la piscina municipal durant els mesos de més afluència de banyistes. Les places de socorrista aquàtic són essencials per prevenir i actuar davant possibles emergències i garantir que els ciutadans puguin gaudir de les instal·lacions amb total tranquil·litat.

Convocatoria

Font: Ajuntament de Vila-rodona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *