La Colla Joves Xiquets de Valls farà la caminada de ‘La Ruta del Roser’ aquest dissabte i sobre les 11:30h farà aturada a La Casa de la Vila

La Colla Joves Xiquets de Valls du a terme, un any més, la caminada de Valls a Vilafranca del Penedès, sota el nom de La Ruta del Roser. El dissabte 4 de maig, la Joves farà aquesta sortida i, vora les 11:30h, farà aturada a la Bisbal del Penedès, on l’Ajuntament li farà una benvinguda i li oferirà un esmorzar perquè el grup d’excursionistes agafi força per continuar el camí fins a Vilafranca.

La caminada és un homenatge als avantpassats castellers que al llarg del segle XIX anaven a peu i amb carro a Vilafranca a fer castells, no només per Sant Fèlix sinó que també per les festes que organitzava la Confraria de la Mare de Déu del Roser el primer diumenge de maig. 

La regidora de Cultura, Judith Vidal, ha explicat que “per a nosaltres és un honor que, un any més, la colla faci aturada a la Bisbal. Tenim molt bona relació amb les colles que participen en la nostra diada de la Mare de Déu d’agost i ens fa molta il·lusió poder fer més lligams amb les colles, més enllà de la diada castellera del 15 d’agost”.

*Imatge d’arxiu


CASTELLANO | La Colla Joves Xiquets de Valls lleva a cabo, un año más, la caminata de Valls a Vilafranca del Penedès, bajo el nombre de La Ruta del Roser. El sábado 4 de mayo, la Joves hará esta salida y, sobre las 11:30h, parará en la Bisbal del Penedès, donde el Ajuntament le hará una bienvenida y le ofrecerá un tentempié para que el grupo de excursionistas coja fuerza para continuar el camino hasta Vilafranca.
La caminata es un homenaje a los antepasados ‘castellers’ que a lo largo del siglo XIX iban a pie y con carro a Vilafranca a hacer castillos, no solamente por Sant Fèlix sino también para las fiestas que organizaba la Confraría de la Mare de Déu del Roser el primer domingo de mayo.

La concejalía de Cultura, Judith Vidal, ha explicado que “para nosotras es un honor que, un año más, la colla haga una parada en la Bisbal. Tenemos muy buena relación con las ‘colles’ que participan en nuestra diada de la Mare de Déu d’agost y nos hace mucha ilusión poder hacer más vínculos con las ‘colles’, más allá de la diada castellera del 15 de agosto”.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *