La Policia Portuària col·labora amb l’Agència de Residus i Mossos en dos controls terrestres de camions de mercaderies


Un dels controls ha estat amb el departament d’Inspecció i Control de l’Agència de Residus de Catalunya i la Unitat UME dels Mossos d’Esquadra

L’altre, amb la Unitat de Trànsit de Mossos d’Esquadra, ha estat un control de pesatge dels camions que portaven bestiar per embarcar al port

Ahir, la Policia Portuària de Tarragona, amb la col·laboració d’altres administracions, va realitzar dos controls terrestres a l’eix Tranversal, el km0 de l’autovia A-27, per prevenir conductes inapropiades en matèria de transport per carretera i medi ambient. Un dels controls s’ha realitzat en col·laboració amb el departament d’Inspecció i Control de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), organisme depenent del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. L’altre control, s’ha realitzat conjuntament amb la Unitat de Trànsit de Mossos d’Esquadra per controla el pes dels camions de transport de bestiar que entraven al Port de Tarragona.

 Els dos controls s’han realitzat simultàniament a l’autovia A-27, sortida i entrada de tots els camions que operen al Port de Tarragona a través del Eix Transversal, durant 3 hores, de les 10 fins les 13 hores. Un dels dispositius ha estat desplegat per detectar residus de mercaderies,  deixalles d’animals, residus MARPOL, sentines o líquids sobrants de carburants. L’altre dispositiu ha estat controlant el límit de pes del camions de transport de bestiar.

En aquests dos controls hi han participat 2 dotacions de Policia Portuària i un Inspector; 4 dotacions de Mossos d’Esquadra, tant de la UME, com de Trànsit; i 2 Inspectores de l’Agència de Residus de Catalunya.

La col·laboració entre les dues administracions ha permès identificar un total de 70 vehicles pesants sense que s’hagin detectat incidències destacables, ni per la part de normes de trànsit ni per part dels controls realitzats per  l’Agència de Residus de Catalunya.

Font: Port de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *