L’Ajuntament de Flix obre una convocatòria per ampliar la borsa de treball de monitors de lleure especialment qualificats

L’Ajuntament de Flix ha fet pública una nova convocatòria per ampliar la borsa de treball de monitors de lleure especialment qualificats. Aquesta convocatòria, identificada amb el número 20240426O106 i l’expedient 536/2024, té com a objectiu cobrir places laborals temporals del grup de titulació C2.

Els requisits per poder optar a aquestes places inclouen la possessió del títol d’Educació Secundària Obligatòria, Graduat Escolar, Formació Professional de Primer Grau o Cicles Formatius de Grau Mitjà. A més, és imprescindible acreditar un nivell C1 de català i disposar d’una titulació o formació específica en l’àmbit de l’educació especial o de vetllador.

El procés de selecció es durà a terme mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i una prova. Els aspirants hauran de presentar les sol·licituds abans del 16 de maig de 2024, data límit establerta per la convocatòria.

Les bases específiques i tota la informació rellevant es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Flix, a l’apartat de convocatòries de selecció de personal. Aquesta convocatòria ha estat publicada al Butlletí Oficial corresponent.

Els monitors de lleure especialment qualificats són professionals essencials en l’àmbit de l’atenció a la infància i la joventut, especialment en el camp de l’educació especial. Aquestes places permetran reforçar els serveis municipals destinats a aquest col·lectiu i garantir una atenció de qualitat.

Amb aquesta ampliació de la borsa de treball, l’Ajuntament de Flix demostra el seu compromís amb la contractació de personal qualificat i l’aposta per millorar els recursos destinats a l’atenció a les persones amb necessitats especials en l’àmbit del lleure i l’educació no formal.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Flix

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *