L’Ajuntament de l’Aldea ha obert una convocatòria per constituir una borsa de treball destinada a cobrir places d’Oficial primera conductor de la brigada municipal.

Aquesta oferta laboral temporal s’emmarca dins del col·lectiu de personal laboral i requereix la titulació de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, Graduat Escolar, Formació Professional de primer grau o cicle formatiu de grau mitjà.

A més de la formació acadèmica esmentada, els requisits inclouen el nivell B1 de català i estar en possessió dels permisos de conduir B i C, imprescindibles per exercir les tasques vinculades al lloc de treball. El procediment de selecció es durà a terme mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i prova.

La convocatòria, amb codi identificador 20220711O74, es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona el 29 d’abril de 2024. El termini per presentar les sol·licituds restarà obert fins al proper 18 de maig, data orientativa subjecta a possibles modificacions per part de l’ens convocant.

Els aspirants que superin amb èxit el procés selectiu integraran la nova borsa de treball d’Oficial primera conductor de la brigada municipal de l’Aldea. Aquesta permetrà cobrir futures necessitats de contractació temporal d’aquest perfil professional encarregat de les tasques de conducció de vehicles municipals.

La creació d’aquesta borsa de treball respon a la necessitat de l’Ajuntament d’assegurar la correcta prestació dels serveis públics vinculats al transport i mobilitat dins del terme municipal. Els conductors de la brigada efectuen tasques de gran rellevància com el trasllat de material, maquinària o equips necessaris per a les diferents actuacions municipals.

Convocatòria

Font: Ajuntament de l’Aldea

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *