L’Espunyola tanca la Copa Catalana de trail


El JA Berga organitza la Petita BRB, una prova que tanca la Copa Catalana de trail al municipi de L’Espunyola, al mateix indret on es va organitzar el Campionat de Catalunya de cros de relleus mixtos. Aquesta prova es disputava a Rasos de Peguera però aquest curs s’ha traslladat a un altre lloc, també amb una bona zona logística i un recorregut encertat pels amants del trail running.

Les altres proves de la Copa Catalana de trail han deixat una classificació força igualada en moltes categories, que s’acabarà de decidir en aquesta prova al Berguedà. D’entrada, la gran majoria dels i les atletes que s’hi juguen alguna cosa competiran aquest diumenge.

Les curses s’iniciaran a les 10 h amb la cursa sub 18-20 de 5 K, seguida de la sub 16 a les 11 h de 4 K i la sub 14 de 3 K a les 11.30 h. A partir de les 12.30 h arribaran les proves de sub 12 en avall. La sortida serà al nucli del poble, i hi haurà un desnivell positiu de 224 metres i l’alçada màxima serà de 1.024 metres. És una prova circular, que ressegueix els paratges del nord del municipi.

A la prova sub 18-20, destaquen la presència de Jorge Font, Jan Isla, Aleix Ferrero, Sam Linares, Raúl Arpal a la categoria masculina i Carla Yanguas, Yousra Laghmich, Bruna Miralpeix o Aina Civil a la categoria femenina. De la classificació de la Copa Catalana destaca Jorge Font, del Yetis Collserola, és l’actual líder sub 20 i amb moltes opcions d’endur-se la victòria. Yousra Laghmich lídera la taula sub 20 femenina i també hi serà present. A la prova sub 18, Sam Linares, Aleix Ferrero i Jan Isla es disputaran el títol, mentre que Carla Yanguas i Aina Civil ho faran a la categoria femenina.

De la cursa sub 16 destaca un nom, el de Marc Benavent. L’atleta del CA Ascó, que l’hem anat posant en valor des de principi de curs, lidera també la taula de la Copa Catalana, i serà el rival a batre a l’Espunyola, tot i que Íker Ballesteros, Guerau Carrillo i Jan Queral, que el segueixen a la taula, també hi seran presents. A la categoria femenina, les dues líders, Núria Calzada i Carla Pagès, també estaran presents. L’atleta del Yetis, la primera classificada, treu avantatge en cinc punts a l’atleta del CA Cassanenca.

Finalment, destaquem que els dos líders sub 14, Queralt Traveria i Marc Vàzquez, també estaran presents per buscar la victòria i el títol final de la Copa Catalana.

Hi participaran entre 150 i 200 atletes de categories Minis fins a sub 20, en el que serà el tancament del trail FCA en categories de promoció aquest curs. De fet, la temporada de trail encara ara el tram decisiu amb la resolució de diversos campionats catalans i també internacionals.

· Web Cursa

Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *