L'Hexagonal 2024 arriba a Golf Terramar

El 58è Gran Premi de Catalunya, conegut popularment com l’Hexagonal 2024, viurà aquest dissabte la segona prova de la temporada a l’espectacular recorregut de Golf Terramar, amb la presència dels 28 equips en competició.

El torneig amb més història de la FCGolf aterra a Sitges per completar aquesta segona parada del campionat després que el Golf d’Aro Mas Nou fos el camp encarregat d’obrir la nova edició del torneig per equips per excel·lència.

A la prova a Golf Terramar, arriben com a líder l’equip 17 LA CENITA que va acumular un total de 80 punts al club de Girona, seguit dels 78 de l’equip 6 TEAM FCGOLF i també de l’equip 14 LOVE EVENTS.

A la classificació Senior Handicap, el primer líder és l’equip 8 IBORESCA, amb 77 punts. Per la seva banda, a la classificació general Scratch, lideren l’Equip 1 TRIPLE A i l’equip 2 CEME GOLF

L’Hexagonal 2024 és una competició per equips de quatre jugadors que competeixen per parelles, en què es jugarà en la modalitat Fourball Stableford Handicap en tres, i en els altres tres, en la modalitat Individual, com jugaran aquest dissabte a Golf Terramar.

Després de la prova a Golf Terramar, la tercera es jugarà a Golf de Pals, el proper 1 de juny, Infinitum Golf, el 29 de juny, Golf Costa Daurada, el 14 de setembre i la Batalla Final de què sortirà l’equip campió , es jugarà en doble jornada els dies 12 i 13 d’octubre.

Molta sort a tots els equips a Golf Terramar!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf, a Sitges ens acompanyaran els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf i Golf Estudio, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.

Per consultar les sortides a Golf Terramar, cliqueu aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *