L’Hospital Pius XII de Reus obre un nou procés de selecció per cobrir una vacant de psicòleg/òloga.

Es tracta d’una plaça laboral temporal del grup de titulació A1, és a dir, per a professionals que disposin de la llicenciatura o grau en Psicologia, amb especialitat en Psicologia Clínica. Les principals tasques que haurà de desenvolupar la persona seleccionada se centraran en l’àmbit de la psicologia.

El termini per presentar les sol·licituds romandrà obert fins al proper 8 de maig. La selecció es durà a terme mitjançant un concurs de valoració de mèrits, en el qual es tindran en compte els diferents aspectes del currículum formatiu i professional dels candidats i candidates.

Aquesta nova convocatòria s’emmarca dins de les constants necessitats de personal que té l’Hospital Pius XII per poder garantir una atenció sanitària de qualitat a la ciutadania. La institució porta anys apostant per ampliar les plantilles dels diferents serveis assistencials per adaptar-se a les creixents demandes de la població.

En aquest cas concret, la incorporació d’un nou psicòleg o psicòloga permetrà reforçar l’equip d’aquest àmbit i oferir un millor servei als pacients que requereixin d’aquest tipus d’assistència. Les tasques que durà a terme aniran lligades a l’avaluació, diagnòstic i tractament de diferents trastorns i problemes mentals.

Totes les persones interessades a optar a aquesta plaça hauran de consultar els requisits específics, presentar la documentació pertinent i seguir els tràmits establerts a través dels canals oficials habilitats pel mateix hospital. La convocatòria es pot consultar al web corporatiu, on també es detallen les bases i condicions de la mateixa.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Valls – Pius Hospital de Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *