Prop de 150 persones han gaudit de la Transhumant aquest dimecres 1 de maig

Ahir vam viure una gran jornada! Vam fer la Transhumant, amb la participació de més de 125 persones. També hi va haver persones que van agafar només l’opció gastronòmica, amb la qual cosa la participació va fregar entorn els 150 participants.

Vam tenir la sort que el temps ens acompanyés, amb un matíassolellat, i totes les rutes van transcórrer tal com s’havien previst.

A la Bisbal, vam gaudir d’un àpat confeccionat pel Restaurant Ull de Llebre, Pastisseria Mago, Restaurant el Vell Papiol, el Forn de les Escales, oli Torclum i vi i cava de Cellers Domenys.

Les persones que van triar només l’opció gastronòmica també van poder gaudir d’una visita a les oliveres i d’una degustació d’oli Torclum.

Un any més, fem un balanç molt positiu d’aquesta sortida que ens permet donar a conèixer el nostre territori, una trobada que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i Consell Comarcal del Baix Penedès i amb la col·laboració dels Ajuntaments de Bonastre i Masllorenç. Enguany també agraïm la participació de Sicus.

Hi tornem, l’any vinent?


CASTELLANO | ¡Ayer vivimos una gran jornada! Hicimos la Transhumant, con la participación de más de 125 personas. También hubo personas que eligieron solamente la opción gastronómica, con la cual cosa la participación rozó los 150 participantes.

Tuvimos la suerte de que el tiempo nos acompañase, con una mañana soleada, y todas las rutas transcurrieron tal como se habían previsto.

En la Bisbal, disfrutamos de una comida confeccionada por el Restaurant Ull de Llebre, Pastisseria Mago, Restaurant el Vell Papiol, el Forn de les Escales, Oli Torclum y vino y cava de Cellers Domenys.

Las personas que eligieron solamente la opción gastronómica también pudieron disfrutar de una visita a los olivos y de una degustación de aceite Torclum.

Un año más, hacemos un balance muy positivo de esta salida que nos permite dar a conocer nuestro territorio, un encuentro que cuenta con el apoyo de la Diputació de Tarragona y el Consell Comarcal del Baix Penedès y con la colaboración de los ayuntamientos de Bonastre y Masllorenç. Este año también agradecemos la participación de Sicus.

¿Repetimos, el año que viene?

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *