Una Riudoms-la Mola-Riudoms amb regust de tardor al Baix Camp

La 21a Caminada Riudoms-la Mola-Riudoms, organitzada pel Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP), ha tornat a recórrer els paisatges del Baix Camp.

Les temperatures baixes, la humitat i els núvols han marcat la jornada amb alguna gota al migdia que han convertit la caminada gairebé més en una jornada de tardor avançat que de primavera.

Aquesta prova forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). El recorregut d’aquest any ha tingut una distància de 52,8 km amb un desnivell acumulat de 2.962 m. Els participants han gaudit d’ubicacions tan emblemàtiques com la Mola de Colldejou o la Mare de Déu de la Roca en un dia que ha oferit moments de temperatures suaus i, d’altres, d’ambient més fred però amb una bona jornada per a realitzar una caminada.

Imatge majestuosa de la Mola de Colldejou, un dels punts icònics de la caminada Foto: Xavier Capdevila
Imatge majestuosa de la Mola de Colldejou, un dels punts icònics de la caminada Foto: Xavier Capdevila

La 21a Caminada Riudoms-la Mola-Riudoms és una marxa a peu, de resistència i no competitiva, on el repte personal és de superació i de solidaritat amb la resta de participants. En total 300 participants van prendre part de la prova en les dues modalitats, ja que aquest any s’estrenava una caminada més curta de poc més de 30 quilòmetres.

La pròxima aturada del Circuit Català de Caminades de resistència serà aquest diumenge 5 de maig a la 20a Marxa de Resistència 7 cims  organitzada des del CE del Penedès.

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *