Una unitat mòbil del Cos Nacional de Policia es desplaçarà a Roda de Berà els dies 28 i 30 de maig

Hi ha disponibles 45 places, cinc de les quals són per a primeres inscripcions. Cal concertar cita prèvia a l’Hotel d’Entitats. 

Els dies 28 i 30 de maig novament una unitat mòbil del Cos Nacional de Policia es desplaçarà fins a Roda de Berà per tramitar o renovar el Document Nacional d’Identitat d’aquelles persones que no puguin desplaçar-se a Tarragona.

Els dos dies, els membres de l’equip s’instal·laran a l’Hotel d’Entitats i atendran fins a un màxim de 45 persones, les qui prèviament hauran de demanar cita, amb prioritat per a les persones grans amb dificultats de desplaçament. Cinc d’aquestes places estan reservades per a primeres inscripcions.

El dia 28 s’efectuarà la presa de les dades i serà el dia 30 quan les mateixes persones hauran de passar per l’Hotel d’Entitats a recollir el seu DNI-e.

Respecte a l’obtenció del DNI per pèrdua o robatori, a partir d’ara, destaquen des de la Policia Nacional, serà necessari portar la denúncia.

Per demanar cita prèvia cal trucar al telèfon 977 65 77 12, de dimarts a divendres, de 9 a 13h, i de 15 a 20:30h.

Informació important sobre l’obtenció del DNI en equip mòbil

Renovació per caducitat (sense canvis pel que fa al carnet anterior):

– Aportar DNI antic.

– Una fotografia en color, recent, de front i amb el fons blanc. (En cas d’usar ulleres, aquestes han de ser amb vidres clars).

– 12 Euros (Import exacte).

Renovació per pèrdua, robatori o deterior:

– Una fotografia en color, recent, de front i amb el fons blanc. (En cas d’usar ulleres, aquestes han de ser amb vidres clars).

– És necessari portar la denúncia.

– 12 Euros (Import exacte).

Primera Inscripció:

– Una fotografia, recent, en color, de front i amb el fons blanc. (En cas d’usar ulleres, aquestes han de ser amb vidres clars).

– Certificat literal d’inscripció de naixement expedit pel Registre Civil en el qual ha de constar expressament que s’emet per a l’obtenció del DNI. Té una validesa de 6 mesos des de la seva expedició.

– Certificat d’empadronament, amb validesa de 3 mesos des de la seva expedició.

– Si es tracta d’una persona menor de 14 anys, haurà d’anar acompanyat de pare, mare o tutor legal amb D. N. I. en vigor.

– El menor estarà, sempre, present.

– 12 Euros (Import exacte).

Renovació por canvi de domicili:

– Una fotografia recent, en color i amb el fons blanc.

– DNI anterior.

– Certificat d’empadronament (validesa de 3 mesos).

– Per als residents a l’estranger, certificat que acrediti la residència. Ho expedeix el Consolat espanyol del país que correspongui.

– Aquesta renovació és gratuïta si el DNI anterior no està caducat. Si està caducat la taxa és de 12 Euros.

 

Famílies nombroses:

En tots els casos, les famílies nombroses es beneficiaran de taxa gratuïta. És imprescindible presentar el títol de família nombrosa que es trobi vigent.

Font: Ajuntament de Roda de Berà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *