Valls obre una nova convocatòria per cobrir una plaça de Metge especialista en Ginecologia i Obstetrícia

L’Ajuntament de Valls i el Pius Hospital de Valls han obert una nova convocatòria pública per cobrir una plaça de Metge especialista en Ginecologia i Obstetrícia. La convocatòria, identificada amb el número 20240425O58 i l’expedient 2024/007, estableix un termini de presentació de sol·licituds que finalitza el proper 9 de maig de 2024.

El sistema de selecció serà per concurs o valoració de mèrits, i el tipus de personal contractat serà laboral. El grup de titulació o assimilat requerit és A1, corresponent a un Grau universitari o la seva equivalència amb llicenciatures. La titulació exigida és la de Metge especialista en Ginecologia i Obstetrícia, inscrita en el col·legi professional corresponent.

Les matèries relacionades amb aquesta plaça són Sanitat i Medicina. Tota la informació detallada sobre les bases específiques de la convocatòria, així com els requisits i la documentació necessària per presentar-s’hi, es pot consultar a la pàgina web oficial de l’ens convocant, el Pius Hospital de Valls, a l’enllaç https://www.piushospital.cat/professionals/oferta-de-treball/?totes.

Aquesta nova convocatòria forma part dels esforços de l’Ajuntament de Valls i el Pius Hospital per reforçar i ampliar els serveis sanitaris de la ciutat, cobrint places vacants i garantint una atenció mèdica de qualitat en l’àrea de la ginecologia i l’obstetrícia per a les dones de Valls i la seva àrea d’influència.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Valls – Pius Hospital de Valls

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *