Aliança Catalana reivindica amb fermesa a Tortosa un canvi polític

La jornada electoral d’aquest dissabte a Tortosa ha estat marcada per un esdeveniment clau: l’acte d’Aliança Catalana al centre cívic de la ciutat. Enmig d’una sala plena de gom a gom, el partit polític ha presentat les seves propostes i ha reivindicat amb contundència la necessitat d’un canvi radical en l’escena política catalana.

L’acte ha comptat amb la participació destacada d’Àlex Christensen, qui ha obert el debat centrant-se en la política fiscal a Catalunya. A continuació, Eduard Rel i Aurora Fornos, els candidats per la demarcació de Tarragona, han pres la paraula per exposar les seves perspectives.

Eduard Rel, amb una trajectòria vinculada al sector primari, ha posat èmfasi en la importància d’aquest àmbit com a motor econòmic de Catalunya. No obstant això, ha criticat amb fermesa les traves administratives que afronta el sector, així com les deficiències en les comunicacions de transport públic a la província. En un to més personal, Rel ha recordat una anècdota que el va connectar amb les idees de Sílvia Orriols, líder d’Aliança Catalana, expressades en un programa de televisió. Amb il·lusió, ha manifestat la seva esperança de poder revertir la situació actual per a la gent gran i per a tots els ciutadans de Catalunya.

Per la seva part, Aurora Fornos, cap de llista per Tarragona, ha aportat la seva experiència com a advocada i exalumna de la UNED a Tortosa. Des d’aquesta perspectiva, ha criticat durament la degradació urbana i la pèrdua de la llengua catalana a la regió. A més, ha abordat qüestions clau com la gestió de la sanitat i l’educació. Segons Fornos, el model educatiu actual és un autèntic desastre, i ha defensat la implementació del model finlandès com a alternativa. També ha destacat la necessitat d’augmentar la seguretat i els recursos per a la justícia a Catalunya, descrivint la situació actual com a precària.

L’acte ha estat presentat i moderat per Anna Flores, qui ha ressaltat el suport creixent a Aliança Catalana a les xarxes socials, contrastant amb el que ella considera un veto mediàtic. En aquesta línia, Sílvia Orriols, líder del partit, ha defensat que els atacs de difamació i els cordons sanitaris són estratègies emprades per evitar que la seva formació entri al Parlament. Orriols ha acusat els partits tradicionals de mantenir-se en el poder mitjançant enganys i ha reivindicat la necessitat d’un canvi radical per garantir un futur millor per a les pròximes generacions.

L’ambient de l’acte ha estat intens, amb un clam constant per la renovació política. Els assistents han cantat Els Segadors al final de l’esdeveniment, deixant una sensació d’esperança i determinació en l’aire. Aliança Catalana es presenta com una alternativa real per al canvi polític a Catalunya, amb un discurs que crida a l’acció contra les pràctiques polítiques establertes i promou una visió renovada per al futur del país.

En resum, l’acte a Tortosa ha estat una demostració de força d’Aliança Catalana, un partit que aspira a sacsejar l’statu quo polític català. Amb propostes concretes en àmbits com l’economia, l’educació i la justícia, i amb una retòrica contundent contra el que consideren un immobilisme dels partits tradicionals, la formació ha plantat cara amb fermesa en aquesta cita electoral clau a les Terres de l’Ebre.

Font: Aliança Catalana

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *