Amplia la convocatòria per cobrir places de director de lleure a Flix

El consistori flixanco ha obert una nova borsa de treball per ampliar la plantilla de directors d’activitats de lleure infantil i juvenil. Amb aquesta convocatòria es pretén contractar personal laboral temporal per reforçar els serveis socioculturals del municipi.

Els requisits per optar a aquestes places són disposar del títol de graduat en educació secundària obligatòria o equivalent, a més de l’acreditació de coneixements de català a nivell C1 i el títol específic de director d’activitats de lleure infantil i juvenil. El sistema de selecció serà per concurs oposició o valoració de mèrits i prova.

El termini per presentar les sol·licituds restarà obert fins al proper 16 de maig. Els aspirants hauran de complimentar la documentació pertinent i fer arribar els currículums a l’Ajuntament abans de la data límit.

Aquesta nova convocatòria s’emmarca en els esforços de l’equip de govern per garantir una oferta d’oci educatiu de qualitat durant els períodes vacancials i les activitats extraescolars. Alhora, també permetrà reforçar la programació estable de tallers, casals i colònies que organitza anualment la regidoria d’Infància i Joventut.

Des del consistori es valora molt positivament aquesta ampliació de personal ja que es preveu un augment de la demanda per part de les famílies de serveis de lleure durant l’estiu. Unes places que ajudaran a cobrir totes les necessitats detectades.

Els nous directors que finalment s’incorporin a la borsa es contractaran en règim laboral temporal i amb la categoria professional C2, segons estableixen les bases de la convocatòria publicades al web municipal. Una vegada culmini tot el procés, es crearan les llistes definitives per proveir aquests llocs de treball.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Flix

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *