En el municipi d’Amposta, l’Ajuntament i l’Hospital Comarcal d’Amposta han unit forces per convocar un procés de selecció 13 places de Tècnic en cures auxiliars d’infermeria

Es tracta d’una oferta pública de 13 places de Tècnic en cures auxiliars d’infermeria, una plaça de les quals queda reservada per a persones amb discapacitat.

Aquesta convocatòria respon a l’aplicació de la Llei 20/2021, que estableix mecanismes per a l’estabilització de l’ocupació temporal en l’àmbit públic. En aquest sentit, l’oferta persegueix regularitzar situacions de precarietat laboral en un sector clau com és l’assistència sanitària.

Els requisits per optar a aquestes places inclouen la possessió del títol de Tècnic en cures auxiliars d’infermeria, ja sigui el Cicle Formatiu de Grau Mitjà o l’antiga Formació Professional de primer grau. A més, es requereix un nivell de català equivalent al B1 per tal de garantir una atenció adequada als usuaris del servei.

El procés selectiu constarà d’un concurs oposició o valoració de mèrits i prova, amb què es valoraran els coneixements i l’experiència prèvia dels aspirants en tasques d’infermeria. Les bases específiques de la convocatòria es publicaran properament al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament.

Els interessats tenen de termini fins al proper 8 de maig de 2024 per presentar les sol·licituds corresponents. Tota la informació relativa a aquest procés de selecció es pot consultar a la pàgina web de l’Hospital Comarcal d’Amposta.

Amb aquesta iniciativa, les administracions locals demostren la seva determinació per abordar la precarietat i l’inestabilitat laboral en l’àmbit de la salut pública. Es tracta d’un pas endavant en la consolidació d’unes condicions dignes per al personal sanitari que treballa incansablement per atendre les necessitats de la ciutadania.

Convocatòria

Font: Ajuntament d’Amposta – Hospital Comarcal d’Amposta, SAM

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *