L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet obre la convocatòria per cobrir una plaça de Gerent de Serveis Generals

La corporació municipal de la Pobla de Mafumet ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria per cobrir una vacant de Gerent de Serveis Generals. Es tracta d’una plaça corresponent al grup de titulació A1, és a dir, de nivell de grau universitari o llicenciatura.

El sistema de selecció emprat serà el de lliure designació, enquadrant-se dins la tipologia de personal d’alta direcció. Les bases específiques de la convocatòria detallen els requisits indispensables per poder optar al lloc de treball. En primer lloc, es requereix estar en possessió d’una titulació universitària de grau o llicenciatura, així com acreditar un nivell de català equivalent al C1. A més, les persones candidates han d’aportar una experiència mínima de cinc anys desenvolupant funcions directives en l’àmbit públic o privat.

El termini per presentar les sol·licituds corresponents finalitzarà el proper 22 de maig. Tota la informació relativa al tràmit per formalitzar la candidatura es pot consultar a través de l’enllaç habilitat al portal d’administració electrònica municipal.

La publicació al Butlletí Oficial de la Província es va efectuar el 23 d’abril, mentre que al Diari Oficial de la Generalitat la convocatòria es va incloure en el número 9153 del 30 d’abril. Un cop finalitzi el període de presentació de sol·licituds, s’iniciaran els tràmits corresponents al procés de selecció.

Convocatòria

Font: Ajuntament de la Pobla de Mafumet

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *