Les noves campiones de Catalunya es coronen a Golf Sant Cugat

Golf Sant Cugat ha coronat aquest dissabte les noves campiones de Catalunya de 2a, 3a i 4a Categoria, en una competició que ha reunit prop de 80 federades catalanes a la recerca del títol oficial de la FCGolf.

En una gran matinal de golf femení, i en unes grans condicions per gaudir del joc, finalment, va arribar el moment de premiar les jugadores que van aconseguir imposar-se a cadascuna de les categories.

A Segona, amb la participació de 21 jugadores, el títol de campiona de Catalunya se’l va endur Clara Martínez (Empordà) després d’entregar una targeta de 73 cops, sens dubte la millor a la categoria, a tres cops de la subcampiona, Anna Selva , amb 76 cops, empatada amb Gloria Ruiz.

En 3a categoria van participar 22 federades, i el títol se l’ha emportat Marianna Carme Reyes, amb una volta de 79 cops, deixant a quatre impactes a la subcampiona, Valentina Corretja, amb 83.

Finalment, a 4a categoria, amb una gran participació de 32 jugadores, la nova campiona de Catalunya és Neus Macia (Vallromanes) gràcies a una targeta de 87 impactes.

Una magnífica jornada de golf que va coronar les campiones, en un dia espectacular del que van gaudir tant les participants com els familiars i amics que van estar animant al llarg de la matinal a Golf Sant Cugat.

Moltes felicitats a les noves campiones de Catalunya!

Com a totes les proves oficials de la FCGolf ens van acompanyar els patrocinadors principals, Top Sailing Charter, adidas, TaylorMadeGolf i Golf Estudio, a més dels partners federatius, La Roca Village, NACEX, Aneto i BE-KIND.

Reportatge fotogràfic: Christian Roger

Per consultar la classificació, final, clicar aquí

Font: Federació Catalana de Golf

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *