Arriba la 5a edició del programa Emociona’t de l’Oficina Jove de la Conca

El programa planteja accions d’empoderament i habilitats assertives d’educació per a les famílies, per les persones joves i pels i per les professionals que eduquen al jovent

L’Oficina Jove de la Conca ha tornat a programar un conjunt d’activitats dins el projecte educatiu i transversal «Emociona’t: eines per educar en l’optimisme intel·ligent». Aquest any arriba a la cinquena edició i planteja de nou tres activitats pels mesos de maig i octubre adreçades a les famílies, a les persones joves i als i a les professionals que eduquen.

La primera activitat s’adreça als i a les professionals de l’educació, monitors/es i directors/es de lleure, mestres, professorat i educadors/es, i consisteix en un curs monogràfic de 4 hores de durada sobre «L’educació emocional per a l’abordatge de relacions sanes: educació i sexualitat, a quina edat comencem a parlar de sexe als a /les nostres educands?».

La formació anirà a càrrec d’Anna Sirisi, pedagoga, i de Julia Roldan, integradora social i formadora de formadors. Les dues, monitores expertes en educació sexual amb perspectiva de gènere de l’Escola de l’Esplai de Tarragona. Tindrà lloc el dimarts 21 de maig, de les 16.30 a les 20.30 h, a Concactiva.

Les places són limitades, el curs és gratuït i caldrà fer la inscripció prèvia.

La segona activitat consisteix en una xerrada per a les famílies amb fills i filles en l’etapa de l’adolescència que té per objectiu donar eines educatives per l’abordatge de les relacions sanes. Amb el nom «L’educació en l’afectivitat i la sexualitat», la xerrada tindrà lloc el dimecres 29 de maig, a les 6 de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles de Montblanc.
Marta Maynar, metgessa experta en l’etapa de l’adolescència dins l’àmbit de les relacions afectives i sexuals, impartirà la xerrada per a les famílies amb fills i filles adolescents.

La tercera i última acció adreçada a les persones joves tindrà lloc al mes d’octubre i consisteix en dues sessions de treball motivacional sobre la gestió de les emocions i la construcció del projecte de vida.Source link

Font: Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *