La Secuita fa una convocatòria per cobrir una plaça d’Educador a la Llar d’Infants Municipal

L’Ajuntament de la Secuita ha fet pública una oferta de treball per cobrir una plaça d’Educador a la Llar d’Infants municipal. Es tracta d’una plaça laboral fixa, grup C1, que requereix tenir el títol de Tècnic Superior en Educació Infantil o equivalent i acreditar el nivell C1 de català.

La selecció es farà mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i prova. El procés s’emmarca en les mesures d’estabilització de l’ocupació temporal habilitades pel Reial Decret-Llei 14/2021 del 6 de juliol.

El termini per presentar les sol·licituds estarà obert fins el proper 30 de maig de 2024. Les bases específiques, la convocatòria i el temari es van publicar al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona el 21 de desembre de 2022. Addicionalment, la convocatòria també es va fer pública al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’1 de maig d’enguany amb el número 9154.

Aquesta plaça d’Educador a la Llar d’Infants municipal és clau per garantir una atenció i educació de qualitat als infants de la Secuita en aquesta primera etapa educativa. Les persones interessades han de complir els requisits demanats i preparar-se per superar tant la fase de valoració de mèrits com les proves selectives.

El sector educatiu, i especialment l’etapa 0-3 anys, és estratègic per al municipi. Poder disposar d’un equip d’educadors formats i estable a la Llar d’Infants és fonamental per oferir un servei òptim a les famílies. Aquesta convocatòria s’afegeix a la renovació de plantilles que s’està duent a terme als centres educatius públics en compliment de la normativa d’estabilitat laboral.

Convocatòria

Font: Ajuntament de la Secuita

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *