Reus convoca una borsa de treball per cobrir places de tècnic suport d’arxiu

L’Ajuntament de Reus, capital de la comarca del Baix Camp, ha obert una convocatòria per constituir una borsa de treball amb l’objectiu de cobrir places de personal funcionari interí amb la categoria de tècnic suport d’arxiu. Aquesta borsa té per identificador el número 20231201O129 i pertany a l’expedient RRHH 201/2024 OF.

El termini per presentar les sol·licituds estarà obert fins al pròxim 16 de maig de 2024. El sistema de selecció serà mitjançant un concurs oposició o valoració de mèrits i una prova. Es tracta d’una categoria enquadrada dins del grup de titulació C1, equivalent a batxillerat, formació professional de segon grau o cicles formatius de grau superior.

Les bases de la convocatòria detallen els requisits específics de titulació exigits, entre els quals destaca la necessitat d’acreditar el nivell C1 de català. A més, cal complir amb els requisits generals per accedir a la funció pública. Les places convocades estan adscrites a l’àrea d’arxius i documentació de l’Ajuntament.

Els aspirants que superin el procés selectiu formaran part d’una borsa de treball, mitjançant la qual es cobriran les vacants o substitucions que es produeixin dins d’aquesta categoria professional al consistori municipal. La convocatòria i les bases específiques han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona del dia 2 de maig de 2024.

Per a més informació i accedir al tràmit de presentació de sol·licituds, els interessats poden consultar la web oficial de l’Ajuntament de Reus a través de l’enllaç https://seu.reus.cat/. Les persones que necessitin ampliar detalls sobre aquesta oferta de treball podran trobar les bases completes, el temari i altres aclariments en aquest portal en línia.

Convocatòria

Font: Ajuntament de Reus

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *