«Sabor Salou»: El festival gastronòmic i culinari que captiva a milers de gurmets


El Passeig Jaume I és, des del divendres, el centre neuràlgic de la gastronomia de província amb la celebració de la XII edició de Sabor Salou. Aquesta mostra culinària destaca com un dels esdeveniments gastronòmics més importants de la Costa Daurada, atraient no només locals sinó també visitants arribats de diferents punts de la geografia espanyola i també del Principat d’Andorra.

Sabor Salou transforma l’emblemàtic passeig en un vibrant aparador on els productes de proximitat, la creativitat dels xefs locals són els veritables rotagonistes, sense descuidar  l’aposta clara per una enologia i productes vitivinícoles de qualitat.

En aquesta edició, Sabor Salou compta amb una participació significativa dels restauradors locals, que han sortit de les seves cuines per oferir directament al públic les seves millors creacions culinàries.

 El compromís dels restauradors amb la marca «Salou» no només destaca la seva dedicació a l’excel·lència sinó que també subratlla la importància de promoure els productes locals

La qualitat i l’originalitat de la gastronomia de Salou són els pilars d’aquest festival, on el públic pot degustar des de plats tradicionals fins a propostes gastronòmiques avantguardistes. El compromís dels restauradors amb la marca «Salou» no només destaca la seva dedicació a l’excel·lència sinó que també subratlla la importància de promoure els productes locals, sempre amb el recolzament de l’Ajuntament de Salou.

 L’organització espera superar les 45.000 visites, consolidant així «Sabor Salou» com una cita imprescindible per a qualsevol amant de la bona taula, la cultura mediterrània i els productes de quilòmetre zero

Amb una programació que inclou música en viu, zones lúdiques per als més petits i diversos tallers, tant gastronòmics com enològics, «Sabor Salou» ofereix una experiència completa que posa en relleu la rica cultura culinària de la ciutat.

En aquesta edició, l’organització espera superar les 45.000 visites, consolidant així  Sabor Salou  com una cita imprescindible per a qualsevol amant de la bona taula, la cultura mediterrània i els productes de quilòmetre zero.

L’acollida entusiasta de la ciutadania i la participació activa dels professionals del sector reafirmen el paper de Salou com a destinació gastronòmica de referència, capaç de seduir paladars exigents i curiosos de tot arreu. 

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *