AITONA ACULL LA SEGONA PROVA DEL CATALÀ DE TRIAL OPEN


El Campionat de Catalunya de Trial Open ha celebrat la segona prova de la temporada a Aitona. La localitat del Segrià ha reunit més d’una vuitantena de pilots en un trial molt ben dissenyat i organitzat per part de l’experimentat Moto Club Aitona.

Pel que fa als resultats de la jornada, Jou Becerra s’ha imposat en Nivell Groc. El pilot del Moto Club Solsonès ha superat les 12 zones, a dues voltes, amb un registre final de només 9 peus de penalització. Santiago Prat, amb 10 penalitzacions i Carlos Hausmann, amb 11, han completat les posicions d’honor. D’altra banda, Vinyet Estalló, amb 12 punts, s’ha quedat a les portes del podi.

Màxima igualtat a Nivell Verd, on Joan Julià s’ha endut el primer lloc empatant a 8 peus amb el segon classificat, Damià Solà. Ramon Plana ha completat el tercer calaix del podi, empatant a 9 punts amb el quart classificat, Grau Franch.

Jordi Ramonet ha estat el protagonista del Nivell Blau, on ha aconseguit una contundent victòria amb 9 punts de marge sobre el segon classificat, Adrià Albejano. Malgrat una segona volta molt bona, Albejano no ha tingut opcions davant l’actuació magistral de Ramonet, que ha marcat les diferències  ales zones 8 i 10. Òscar Salvador, amb 23 punts, ha completat el top 3 del Nivell Blau.

Un dels nivells més complicats del Trial d’Aitona ha estat el Vermell, on els pilots han hagut de patir més del compte per aconseguir un bon resultat. El guanyador del Nivell Vermell ha estat finalment Aniol Llamas, amb un registre final de 57 punts. A només dos punts s’ha classificat Martí Escofet, que ha fet segon amb 59 punts. Tant Llamas com Escofet s’han topat amb un escull insalvable, la zona 9. Precisament, l’únic pilot capaç de salvar la zona 9 amb cert èxit ha estat Arnau Marua, que amb 69 punts ha completat els calaixos d’honor de Nivell Vermell.

Finalment, pel que fa al Nivell Negre, l’andorrà Gaudí Vall ha encapçalat la classificació amb 27 punts. Pau Dinarès, amb 34 punts, s’ha classificat en segona posició, mentre que Marc Piquer ha completat el tercer calaix del podi amb 70 punts.

El Port de la Selva serà la seu de la tercera prova del Campionat de Catalunya de Trial Open, el proper 29 de setembre.

CLASSIFICACIÓ TRIAL OPEN AITONA.

IMATGES DE LA CURSA AL FLICKR DE LA FCM.

Font: Federació Catalana de Motociclisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *